Dan z Nino Šušnjara

Dan z Nino Šušnjara (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Lady
22. 11. 2016

Simpatična modna oblikovalka Nina Šušnjara je na Mercedes Benz Fashion Weeku predstavila svojo novo kolekcijo linije SUSNYARA, poleg tega je pred kratkim oblikovala tudi modno obutev in podobo za stekleničko. Njen vsakdan je zaradi številnih obveznosti zelo dinamičen in pisan, notesnik pa poln opravkov in obveznosti, povezanih z modo in oblikovanjem.

Dnevi so zato resnično polni, prostega časa pa bolj malo. Malo bolj se dogajanje sprosti le ob večerih, ko si privošči malo miru le zase, vse dokler se iz službe ne vrne njen dragi in se skupaj pogovarjata še dolgo v noč.

8.00
Zazvoni budilka. Sem namreč nočna ptica, zato delam pozno v noč. V novem stanovanju sem si želela imeti zraven postelje mizico za lepotičenje. Iz postelje se prestavim tja in poskrbim za jutranji lepotni ritual, nanesem kremo in nekaj ličil.

8.20
Skuham si kavico in počasi začnem svoj dan.

9.00
Počasi se odpravim po opravkih, nakupujem in preverjam stajlinge, obiščem tudi šivilje.

17.00
Šele takrat se vrnem domov in imam čas za kuhanje kosila. Zelo malo jem. Pred enim letom sem poskusila jesti šestkrat na dan, vendar sem se ukvarjala le še s hrano in pripravo obrokov. Nimam več časa za kaj takega.

18.10
Po kosilu vračam telefonske klice, ki so se nabrali čez dan. Nočem biti suženj mobilnih naprav. Ne želim biti vedno na voljo, temveč le kadar je nujno potrebno. Zvečer se tudi zleknem pred televizijo, da si malo sprostim misli in glavo, ker pa že imam čas, objavim kaj tudi na socialnih omrežjih.

22.30
Domov se vrne Anže. Šele sedaj imava čas zase, za pogovor in kvaliteten čas le za naju dva.

2.00
Čas za spanje. Takrat sanjam svoje kolekcije, saj o njih tako intenzivno razmišljam. Najboljše ideje dobim skozi sanje.

Nika Arsovski

Priporočamo