Dan z Ninom Ošlakom: Brez organizacije ne bi šlo

Dan z Ninom Ošlakom: Brez organizacije ne bi šlo (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
20. 1. 2019

Nino Ošlak, eden najbolj predvajanih slovenskih izvajalcev v minulem letu na radijskih postajah, ima svoj čas dobro organiziran. 

Pravi, da lahko le tako izpelje vse glasbene projekte, saj poleg svoje glasbe ustvarja tudi za nekatere druge izvajalce, poleg tega pa še poučuje.

8.00 Vstajam okoli 8. ure zjutraj in si vedno privoščim obilen zajtrk. Kave ne pijem, mi pa veliko pomeni, da lahko v miru zajtrkujem. Brez zajtrka ne grem nikoli od doma.

9.00 Dopoldne čez teden poučujem. Super je, ker se od otrok in mladine vedno kaj novega naučiš. Ogromno energije mi vrnejo. Veliko časa namenim prepevanju in igranju na glasbila, zato v bistvu nikoli nimam občutka, da grem v službo. Glasba je ena velika zabava in užitek, vsaj zame!

14.00 Kosilo čez teden večkrat pojem zunaj, obožujem kitajsko hrano, pa mehiško, morsko hrano ... Če sem kdaj popoldne prost, si rad kaj pripravim tudi sam.

15.00 Popoldnevi so navadno namenjeni vajam ali pa kakšnemu snemanju. Večinoma glasbe, seveda, občasno pa posodim glas tudi kakšnemu risanemu junaku.

19.00 Ob večerih, kadar nimam kakšnega nastopa ali intervjuja, si rad vzamem čas zase in grem teč v naravo. Pozimi hodim v fitnes ali pa skočim na bližnje smučišče na kakšno nočno smuko.

Besedilo: MIMA // Fotografija: osebni arhiv

Priporočamo