Dan z Ulo Furlan: Ne more mimo bistrojev ...

Dan z Ulo Furlan: Ne more mimo bistrojev ... (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Lady
4. 12. 2017

Simpatična Ula Furlan je voditeljica, manekenka, igralka in kolumnistka. Poznamo jo predvsem po vlogi v oddaji Zvezde na Planet TV, pred kratkim pa je začela tudi pisati kolumne za Mična.si. Ula je zgovorna, živahna in zelo rada je.

7.30 Vklop samodejne notranje budilke, ki jo utišam še za nekaj minut.

8.00 Mencanje oči v postelji, čez nekaj trenutkov pa že še malenkost zalepljeno ščetkanje zob v kopalnici.

8.15 Čaj, zajtrk doma ali v kakšnem finem jutranjem kafeju, ki diši po vznemirjenju velikega mesta. Če je sreda, obvezen hotdog v Lepi Žogi – pa računalnik, prva e-sporočila, odprt notesnik z urnikom dneva pred mano, verjetno že brzinsko pakiranje ter načrtovanje za dnevne naloge in izzive.

9.30 Planet TV pisarna, priprava vsebin za oddajo Dan, snemanja s Filipom in Blažem za rubriko Dan za življenje ali sestanki in brainstormingi za nove projekte v mestu.

14.00 Če je le sreča, kakšno dobro hitro romantično kosilo v mestu. Trenutno ne morem mimo bistrojev in srce me pogosto vodi v ljubljanski EK ali Biro bistro.

16.00 Obisk Omarine trgovine s konceptom, stiliranje za naslednje fotografiranje in priprava stajlinga za naslednji televizijski ali kakšen drug dogodek.

18.00 Vrnitev na Planet TV, nalaganje materiala, priprava za naslednji dan ali bela kava v mestnem središču, opazovanje okolice, iskanje navdiha za naslednjo kolumno za Mična.si. Hiter prigrizek. Odgovarjanje na telefonske klice in e-sporočila.

19.30 Srečanje s fantolinom ali prijateljicami, sprehod skozi mesto, držanje za roke, predah med tistim, kar moram, in trenutki za tisto, kar sem.

21.00 Odklepanje vhodnih vrat, kjer dan stresem s sebe kar na predpražnik v dnevni sobi in ga nekaj odložim še na hakeljc za plašče in jakne.

21.20 Večerja, klepet z mami, prijateljicami po telefonu, en krog po Instagramu in Facebooku, sestava urnika za naslednji dan.

22.00 Prha, čaj, kavč, najljubša knjiga ali serija.

00.00 Pižama in težke veke, jutri je nov dan. 

Besedilo: K. M. // Ffoto: Helena Kermelj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri