Dan z Urošem Bitencom: Zaležan fot'r ne bom nikoli!

Dan z Urošem Bitencom: Zaležan fot'r ne bom nikoli! (foto: Anja Troha) Anja Troha
Vir: Lady
3. 8. 2018

Preverite, kako preživlja dan Uroš Bitenc.

5.30 Že pred budilko me iz postelje vrže psička Polony. Prva stvar zjutraj je, da spustim kužka iz hiše. Torej sprehod Polony, ki me ponoči večkrat zbudi kot Ula, in Sherlocka. Potem so na vrsti osebna higiena in nekaj pogledov pred ogledalom, da ocenim, kakšen 'bad hair day' imam. (smeh) Za zajtrk največkrat zjutraj nimam časa. Večkrat se raje brez zajtrka odločim za kakšen tek ali fitnes.

7.00 Ob tej uri že pošteno galamimo na radiu. Ravno običajnega delovnika nimam. V osmih urah se zgodi ogromno 'neumnosti'. (smeh) En dan smo v studiu, drug dan smo na terenu ... Še najbolj zabavno je to, da nikoli ne vem, kako bo potekal moj dan. Obožujem ta (ne)ritem. Po službi je spet vsak dan drugače.

16.00 Vsak dan po službi je drugačen. Prva stvar, ko pridem domov, je poljubček ženi in hčerki. Potem sprehajam psa in na vrsti je moj šport – brez njega res ne morem. Kolo, odbojka, sprehod v hribe, tek čez gozd ... karkoli, samo da ne staknem sindroma zaležan fot'r. (smeh) Če je res slabo vreme. se ugnezdim pred Šport TV, tudi to je lahko kdaj čisto okej. Počasi navajam tudi hčerkico in skupaj pogledava kakšno tekmo. (smeh) Kadar nam dopušča čas, gremo skupaj v Mercator in nakupujemo ... ker sladoleda za Anteo pač ni nikoli preveč. (smeh) Ula pa itak noro uživa v šopingu – vse jo zanima!

19.00 To je čas, ko se začne moj dan umirjati. Običajno ob tej uri večerjamo, potem punčko Ulo umijeva in uspavava. Kadar je obdobje lune, to traja malo dlje. Prižgemo ji pesem Perfect Eda Sheerana, ki jo je poslušala že, ko je bila v trebuhu.

21.00 To je čas, ko Ula Sijaj navadno zaspi. Če je polna luna, pa traja malo dlje. (smeh) Ko zaspi, imava končno tudi midva z Anteo čas zase. Običajno se razkomotiva na kavču, se pogovarjava in predelava vse, kar se je zgodilo čez dan, pogledava najljubšo serijo, se crkljava s psički ... Tudi kaka hitra hrana pride v poštev, ups ... (smeh) Popoln dan se pri nas konča tako, da smo vsi na kupu.

Besedilo: A. P. K. // Fotografija: Anja Troha

Priporočamo