Dan žena ima za Špelo Grošelj grenak priokus

Dan žena ima za Špelo Grošelj grenak priokus (foto: Blaz Vatovec) Blaz Vatovec
8. 3. 2021

Na dan žena smo se spomnili na prijetno svetlolasko Špelo Grošelj, ki nas je že navsezgodaj navdušila s fotografijo na družabnih omrežjih, na kateri je obkrožena z rožami. Pod fotografijo je zapisala, da se ženska lepota ne odraža na obrazu, ampak v naši duši.

Špela Grošelj posebnega pomena dnevu žena sicer ne daje, ker je ta dan rezerviran za njenega očeta, ki praznuje rojstni dan.

"Danes praznuje moj oče, ki je lani napolnil okroglih 80 let, mi pa tega jubileja nismo praznovali zaradi koronskih ukrepov in enako je tudi letos," pove Špela, ki ji je v glasu čutiti, da je zaradi tega kar razočarana.

"Sicer pa za osmi marec prejmem kar veliko sporočil od prijateljev in družine ali pa kakšno rožico tu in tam," še doda Špela, ki sicer nikakor ni oseba, ki bi kaj dosti pomena dajala rožam. "Nikoli ne kupim rož, ker res nisem človek zanje," še pove in doda, da si največkrat zase privošči raje sprostitev ob kakšni dobri knjigi ali v banji.

"Trenutno berem izjemno knjigo Ris, avtorja Luka Zorenča, nekdanjega pripadnika specialnih sil Slovenske vojske. Življenje vojakov me že od nekdaj navdihuje kot tudi njihovo razmišljanje, tako da je ta knjiga res nekaj posebnega” objasni svetlolaska, ki vsem ženskam želi, da bi bile pogumne in se zavedale svoje veličine vsak dan. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Š ᴘ ᴇ ʟ ᴀ ɢ ʀ ᴏ Š ᴇ ʟ ᴊ (@spelagroselj)