Danica jih ima veliko, a le eden je številka 1

Danica Lovenjak (foto: Revija Nova) Revija Nova
18. 9. 2014

Da Danici Lovenjak oboževalcev ne manjka, ni skrivnost, a med njimi je eden tudi tak, ki Danico spremlja že vrsto let in je zagotovo njen oboževalec številka ena.

"Opa, kako lepa in čudovita je moja pikica Danči. Predvsem pa so mi zelo všeč tvoji lepi uhani, najbolj pa mi je všeč tvoj lep in prisrčen nasmešek, se lepo vidi, da kar žariš od sreče in veselja. Res si lepa punca, z lepo frizuro oziroma imaš lepe kodraste lase, prava princesa si Danica Lovenjak. Moram priznati, da si očarala moje srce, ker te ne morem prenehati gledati, predvsem nasmešek," je le ena izmed od, ki jo je Danici na Facebooku posvetil njen goreči oboževalec Sandi Fras.

Svetlolaska nam je sicer zaupala, da Sandija osebno ne pozna, a da je zelo nevsiljiv in prijazen, za razliko od nekaterih drugih oboževalcev, ki jo gnjavijo z nespodobnimi povabili in ne razumejo besede ne.

A tudi Sandi Danici rad napiše kaj hudomušnega. "Danči, kaj pa tole pivo, vidim, da rada piješ pivo, sem pa slišal, če ženska pije pivo, da potem rastejo prsi oziroma joški. No, sedaj ne vem, koliko je to res ali ni res, sem pa slišal. Želim vam veliko zabave naprej, pa pazite na vzgojiteljico Danico Lovenjak, da ne bo preveč piv spila, hehehehehe," je eden od Sandijevih bolj hudomušnih komentarjev.

Danci , kaj pa tole pivo , vidim , da rada piješ pivo sem pa slišal , če ženska pije pivo da potem rastejo prsi oziroma joški , No sedaj ne vem koliko je to res ali ni res , sem pa slišal Želim vam veliko zabave naprej , pa pazite na vzgojiteljico Danica Lovenjak da ne bo preveč piv spila , hehehehehe

Priporočamo