Danica Lovenjak navdušila v belih kopalkah, njene obline so bežale na vse strani!

Danica Lovenjak navdušila v belih kopalkah, njene obline so bežale na vse strani! (foto: Maja Birkić) Maja Birkić
16. 7. 2021

Spomnimo se je kot postavne vremenarke na komercialni televiziji, zdaj pa je prava modna vplivnica in nadvse postavna dama.

Danica Lovenjak navdušuje s svojim elegantno-živahnim slogom in je res prava paša za oči, kjer koli se že pojavi. Na svojem Instagram profilu pogosto objavlja prave modne zgodbe, njeni številni sledilci pa so navdušeni nad modnimi kosi, pričeskami in destinacijami, ki jih obiskuje.

Tokrat pa jih je razveselila na drugačen način - pred objektiv se je postavila v čudovitih, belih kopalkah, ki še dodatno poudarijo njeno bujno oprsje. Kopalke so enodelne, a razkrivajo čvrst trebušček, vitek pas in zaobljene boke.

Postavna svetlolaska se trenutno mudi na otoku Hvaru, od koder je pozdravila oboževalce, ki so jo lahko občudovali med namakanjem v bazenčku. Svoj poletni stajling je dopolnila s širokokrajnim slamnikom, ki njene dolge lase ščiti pred slabimi vplivi sonca. Izbrala je rdečo šminko, ki je v tej sezoni očitno še kako modna, saj smo že opazili, da jo uporabljajo številne znane Slovenke. V vsakem primeru je Daničin videz občudovanja vreden, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danica Lovenjak (@danicalovenjak)