Danica Lovenjak: Nikoli ne bom suhica!

Vir: Story
18. 4. 2010

Visoka gledanost ob koncu oddaje Svet na Kanalu A je še en dokaz, da je poznavalka starih navad in vremenskih vplivov Danica Lovenjak zelo priljubljena pri televizijskih gledalcih. Seveda tudi zaradi privlačnega videza.

Glede na to, da se vrača trend bolj polnih in naravnih deklet, lahko rečemo, da je bila Danica kar trendseterka, saj nikoli ni hujšala, da bi se približala zdaj že nekdanjemu trendu koščenih lepotičk. Seveda pa to ne pomeni, da ne skrbi za svoje telo. Prav nasprotno!

“Nikoli ne bom suhica in se ne trudim, da bi bila. Sem, kakršna sem. Nekateri imajo sicer predsodke, ampak opažam, da je zaradi moje resnično boj baročne postave več pozitivnih komentarjev kot ne. Življenje je treba uživati, zato se mi ne zdi prav, da bi se odrekla slastem. Sem prevelika ljubiteljica dobre hrane, da bi lahko kdaj bila koščena.”

Dodaja, da ji oboževalcev že tako ne manjka. “Opazila sem, da je moškim všeč, da je na kosteh tudi kaj mesa. Zanimivo je, da so me že osvajali tipi, ki imajo sicer ob sebi izjemno koščene partnerice - tudi kakšno manekenko. Če bi ta dekleta to vedela, bi si gotovo privoščila kakšno čokolado več …” se smeji Danica, ki se sprašuje, kaj sploh ostane ženski, če nima oblin.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story