Danica Lovenjak: Odpuščena zaradi afere s šefom?!

Vir: Nova
25. 1. 2011

Gledalci oddaje Svet na Kanalu A so hudo nejevoljni, ker na koncu ni več nasvetov seksi Danice Lovenjak. Prišli smo do namigov, da naj bi urednik oddaje Svet Gregor Trebušak Danico očitno vrgel iz uredništva preprosto zato, ker je bila s svojimi čari preveč nevarna za njegov duševni mir.

Da Trebušak rad vidi svetlolasko, je bilo znano vsem poznavalcem razmer v uredništvu, nam pa je že spomladi prišlo na uho, da naj bi na nekem službenem druženju, ki se je končalo z žuriranjem v lokalu Hard rock cafe, Trebušak Danici kar konkretno pokazal svojo naklonjenost, ki je bila očitna tudi varnostnikom, ki so informacijo, da sta se televizijca objemala in mečkala, tudi dali v javnost na nekem forumu.

Glede na to, da je Gregor očitno padel na čare lepe Danice, si lahko njen odhod iz oddaje razlagamo samo tako, da se je njenih čarov očitno še preveč ustrašil. Glede na to, da se je že govorilo, da naj bi bilo njegovo razmerje s kolegico s Pop TV Nado Pavšin v težavah, se je očitno odločil in raje izkoristil svojo šefovsko moč za to, da je iz uredništva odstranil skušnjavo, kot pa da bi riskiral razpad zveze.

Priporočamo