Danica Lovenjak: Svetovalka za trende

Vir: Lea
3. 2. 2013

Nekdanja televizijska voditeljica in avtorica knjige Zdravi in lepi z Danico Lovenjak ne skriva dejstva, da rada sledi svetovnim trendom, zato ni nič nenavadnega, da si je pred kratkim omislila novo pričesko.

Lepa Prekmurka redno zahaja v frizerski salon P. K. Hair, kjer ji je frizerski mojster Primož Keršič naredil frizuro, ki je trenutno najbolj moderna.

»Gre za pisane podaljške in take frizure je Primož delal tudi v Milanu, zato sem mu pri odločitvi popolnoma zaupala. Sama sem nad novo podobo več kot navdušena,« je povedala Danica, ki brez sramu rada deli tudi nasvete o novih trendih.

»Ker veliko spremljam trende v tujini in poznam kar nekaj domačih in tujih frizerjev, vam lahko povem, da bo spomladi veljal trend pop-rokovskega navdiha. Pričeske bodo oblikovane v pop slogu, ki se ga bo dalo spremeniti v bolj divjega z veliko volumna in več agresivnosti v laseh. Seveda bo vse povezano z oblačili v enakem stilu. Modne so barve v blond in zemeljskih odtenkih, ko pa se prelevimo v rok, so dodani kontrasti, ki poudarjajo rokovski slog,« še doda Danica, ki je že pripravljena na pomladne dni.

Priporočamo