Danica Lovenjak: Uživa za lepoto

Vir: Lea
12. 5. 2010

Običajno pravimo, da je treba za lepoto malo potrpeti, ampak Danica Lovenjak se je znašla bolje. Ona za lepoto naravnost uživa! “Moram priznati, da me v salonu Baaalaaances prav razvajajo. Večina tretmajev, ki jih imam, je izjemno prijetnih. Telovadba na napravi fit vibe pa povzroča sladke muke,” nam je zaupala lepotička, ki je pred poletjem poskrbela za dobro formo.

“Že lani sem redno obiskovala salon, poleti pa sem si privoščila počitnice, ki so trajale in trajale. Malo zaradi lenobe, malo pa zaradi selitve salona sem ga šele marca začela spet trikrat tedensko obiskovati. Najprej pol ure telovadim, potem grem v biospektrum savno, ki poskrbi ne le za večjo odpornost in dobro počutje, ampak tudi da naslednji dan nisem vsa polomljena zaradi bolečih mišic.

Potem pa si po potrebi privoščim še kavitacijo, ki je zagotovo najbolj učinkovit postopek za topljenje maščobnih oblog, kar sem jih do zdaj preizkusila. Všeč mi je tudi depilacija z naravno pasto, pa nega obraza z naravno kozmetiko Sophyto, ki jo tudi sama uporabljam doma, saj jo moja koža izjemno dobro prenaša in se je zelo popravila. No, včasih pa si privoščim še masažo – to pa je res najboljše razvajanje,” se je zasmejala Danica, ki pravi, da se redno obiskovanje salona že opazi, saj je njena postava že malce obtesana in učvrščena.

Priporočamo