Danica Lovenjak: V iskanju moža

Danica Lovenjak: V iskanju moža (foto: Story press) Story press
Vir: Story
30. 7. 2012

Novopečena pisateljica in nekdanja televizijska voditeljica Danica Lovenjak velja za izredno odločno žensko, ki dobro ve, kaj hoče.

Plavolaska, katere obline obnorijo marsikaterega moškega, priznava, da je v fazi iskanja resnega kandidata za poroko, saj je samska že skoraj dve leti. Moški, ki bo osvojil njeno srce, si bo moral želeti poklekniti pred njo, še preden bo postal njen fant.

Dokaj trd oreh so pred kratkim neuspešno zobali tudi naši mistri, ki so se na zabavi presenečenja ob prihodu mistra Mihe Dragoša iz Dominikanske republike smukali okoli vzdržljive Danice. Priznala je, da so jo lepi mistri zelo navdušili, tako s svojo pametjo kot izklesanimi telesi, saj med svoje zahteve uvršča tudi razgledanost, izobrazbo in vizijo za prihodnost. Danica priznava, da je med mistri kar peščica osvajalcev, ki so že poskusili, a ni nič obrodilo sadov.

Morda pa se v kratkem vseeno razvije romanca s katerim izmed lepih fantov, saj že izpolnjujejo veliko zahtev nagajive Danice, ki v priimku nosi besedo ljubezen.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story