Danica Lovenjak: Visoke petke so spomin!

Vir: Lea
30. 9. 2009

Najbolj prepoznavno voditeljico vremena Danico Lovenjak se je z delom v oddaji Svet na Kanalu A hitro prijel nov naziv – voditeljica vremenskih nasvetov, saj je poleg vremena rada dodala še kakšno ljudsko modrost ali koristen nasvet. Prekmurska lepotica se je v novi sezoni oddaje Svet odločila, da bi raje kot v studiu gledalce in gledalke pozdravljala kar s terena.

”Pri novi obliki dela, da odhajam na teren, k ljudem, mi je všeč tudi to, da malo bolj podrobno spoznavam Slovenijo. Zelo je pestro, saj sem kar naprej na poti – en dan v Vipavski dolini, drug dan v Prekmurju, nato že na Gorenjskem. Moje delo je tako zelo razgibano, poleg tega srečam tudi veliko novih in zanimivih ljudi,” pove lepotica, ki si vsak teren vzame kot novo izkušnjo v življenju.

Odpovedala se je visokim petkam

Kdor je septembra prižgal televizijo, je lahko užival v zanimivi kombinaciji. Danica Lovenjak v prelepi obleki sredi njive? Ja, prav ste razumeli. Čeprav odhaja na teren, se svojemu stilu oblačenja ni odrekla, kar so pozdravili številni gledalci.

“Ne morem reči, da hodim na teren v večernih oblekah, saj se mu prilagajam. Rada sem lepo oblečena, zato tudi na teren odidem oblečena tako, da se počutim dobro. Si pa kreacije prilagajam temi svoje rubrike, saj sem bila, ko smo predstavljali buče, oblečena kot Heidi in sem si bila še vedno všeč. Sicer pa priznam, da je zame najtežje to, da sem se morala odpovedati petkam. V vinograd recimo ne morem v petah. Je pa zanimivo, ker zasebno rada nosim petke, zato me zasrbi, ko na vrt ne morem v njih. Se prilagajam,” še doda Danica, ki so jo gledalci sprejeli za svojo.

Priporočamo