Danica iskreno o tem, kaj si o Aleksandru misli danes (to vas bo presenetilo!)

Danica iskreno o tem, kaj si o Aleksandru misli danes (to vas bo presenetilo!) (foto: Planet TV) Planet TV
2. 5. 2022

Tolevas bo skoraj zagotovo presenetilo. Ni vse namreč tako, kot je videti ...

Eden izmed najbolj priljubljenih parov, Danica in Aleksander izžarevata skupno energijo, zaljubljenost in razumevanje. Pa je vse tako kot izgleda?

Danico smo povprašali, kaj si misli o Aleksandru. Predvsem nas je zanimalo, kaj si je mislila, ko ga je zagledala prvič.

"Aleksadner je privlačen moški, a popolnoma drugačen tip, kot bi si ga izbrala sama. Zato je ta eksperiment ravno nekaj idealnega, kjer lahko v popolnem okolju daš priložnost popolnoma neznani osebi priložnost, se prepustiš in vidiš kaj se bo razvilo. V realnem življenju ljudje nekako že na prvi pogled precenimo ali nam je oseba všeč ali ne in ji ne damo priložnost za spoznavanje," je dejala Danica.

Danica je torej priznala, da Aleksander ni ravno tip, katerega bi iskala v realnem življenju. To nas seveda močno preseneča, saj kot vidimo, se resnično ujameta. Zanimivo, kajne?

Povprašali pa smo jo tudi, če je kakšna stvar, o kateri se z Aleksandrom ne strinjata?

"Seveda se najde kakšna stvar v kateri se ne strinjava, a ravno to spoštovanje, ki sva ga zgradila, najina zrelost in način komunikacije, nama dopušča, da lahko ostaneva vsak pri svojem stališču in se še vedno sprejemava neglede na raznolikost pogleda na stvar," nam je zaupala Danica.

Danica in Aleksander, ostanita srečna skupaj še naprej! ❤️

 

Preberite več na Cosmopolitan.si