Daniel Popovič je zatajil slovensko ženo!

Vir: Lea
22. 7. 2009

Čeprav je nekdanji mega hrvaški zvezdnik Daniel Popovič že več let poročen s Slovenko in pri njej v Domžalah tudi živi, se v svoji domovini predstavlja kot srečni samec, v Ljubljani pa ga pogosto vidimo s črnolaso ljubico Karin.

Pred dnevi je Daniel nastopil v Zagrebu kot gost svojega sina Sebastijana, ki se je odločil iti po očetovih glasbenih stopinjah. Daniel se je tam v krogu svoje bivše žene Sanje Bjedov in hčerke Izabele nastavljal fotografom ter ohranjal lepo držo srečnega očeta.

Pred hrvaško javnostjo namreč vztrajno daje vtis samskega moškega. Hrvati pa se že ves čas sprašujejo, kje za vraga skriva svojo ženo Sašo Horvat, ki je bila tudi njegova menedžerka in s katero se je poročil 16. septembra 2006. Do sedaj se z njo v javnosti še ni pojavil, kaj šele da bi privolil v skupno fotografiranje.

Iz zanesljivih virov pa smo izvedeli, da je njegova prikupna žena Saša v zadnjem letu bila bitko s hudo zahrbtno boleznijo, ki jo je uspešno premagala.

Mož Daniel ji ni bil v oporo, nasprotno: omislil si je ljubico. Zveza s temnolaso Karin je očitno resna, saj je nanjo registriran tudi kombi vito, s katerim se Daniel prevaža.