Daniel Rampre in njegova Andreja po poroki ustvarjalna: Premalo se zavedamo, da je treba živeti zdaj

Daniel Rampre in njegova Andreja po poroki ustvarjalna: Premalo se zavedamo, da je treba živeti zdaj (foto: Promo foto) Promo foto
20. 11. 2019

Daniel Rampre, ki je poznan kot slovenski Joe Cocker in ki smo ga lahko spoznali v šovu Slovenija ima talent in Andreja Čamernik Rampre sta na slovenski glasbeni sceni prisotna že več kot tri desetletja. V tem času sta vsak na svoji strani ustvarjala in stala na mnogih odrih, tako domačih kot tudi tujih.

A ker nas življenje tu in tam kdaj še kako preseneti, je presenetilo tudi Daniela in Andrejo, saj je med njima preskočila iskrica. Pred dobrimi šestili leti sta postala par, letošnje leto pa sta ljubenezen nadgradila še s pravo slovensko poroko, kjer ni manjkalo jedače in pijače ter dobre volje.

Ker sta glasbenika združila zasebno življenje se tudi v glasbi še kako dopolnjujeta. "Po dveh letih odkar sva izdala prvi skupni singel Za ljubezen sta potreba dva, ki sva ga prvič predstavila na festivalu Melodije morja in sonca 2017, sva se ponovno odpravila v studio, kjer se je rodila nova pesem z naslovom V trenutku. Vedno znova smo na poti iskanja in ves čas razmišljamo samo o preteklosti in prihodnosti, prav nič pa o sedanjosti. Premalo se zavedamo, da je treba živeti zdaj in uživati v vsakem skupnem trenutku. Kot pravi pesem »dolga je pot do spoznanja in le skupaj smo lahko najboljši« in to je, skozi glasbo in čudovito besedilo, tudi najino sporočilo vsem. Vsekakor je pesem V trenutku še kako primerna tudi za predpraznični decembrski čas," nam je zaupala Andreja Čamernik Rampre, ki je še dodala, da je presrečna, da je v Danielu našla sorodno dušo, saj se dopolnjujeta na vsakem koraku.