Ta pri nas zelo znana pevka po razhodu že pokazala novega, takole romantično objeta se zdaj sprehajata

5. 12. 2023
Deli
Ta pri nas zelo znana pevka po razhodu že pokazala novega, takole romantično objeta se zdaj sprehajata (foto: Barbara Reya)
Barbara Reya

Hrvaška pevka Danijela Martinović ne skriva več, da je do ušes zaljubljena, paparaci pa so jo že ujeli na romantičnem sprehodu z novim srčnim izbrancem.

Splitska pevka in pisateljica Danijela Martinović, katere peta knjiga je trenutno najbolj brana avtobiografija na Hrvaškem, ima za seboj zmagovito leto, v katerem se je znova zaljubila in posnela novo glasbeno uspešnico, leto pa zaključuje z najbolj pomembno postransko stvarjo - novo pričesko in ne samo to, v tem letu je spet spisala čudovito ljubezensko pravljico, ki se ji je zgodila po razhodu z glasbenikom Petrom Grašom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Leto, ki se izteka, si bo pevka Danijela Martinović zapomnila po novih, veselih "življenjskih rezih" - izdala je svojo peto knjigo, avtobiografijo, v kateri je prvič odprla vrata v svoj intimni svet in spregovorila o novem partnerju, ki je vstopil v njeno življenje, pred kratkim je izdala knjigo Tuširanje duše v omejeni zbirateljski nakladi, in ker rada eksperimentira s svojim videzom, je te dni svoje blond kodre postrigla in zdaj nosi priljubljen bob.

"Napolni življenje z začetki – stavek iz moje knjige je tudi moj življenjski lajtmotiv. Na nek način je postal in ostaja moj življenjski izziv, razlog za odkrivanje svojega pravega jaza, pa tudi za spodbujanje bralcev k novim pogledom na življenje. Koliko mi je uspelo, ne vem, ampak dobivam sporočila od ljudi o knjigi in to je nekaj najboljšega, kar se mi je zgodilo. Zelo sem bila vesela tudi, ko sem slišala, da je to najbolj brana hrvaška avtobiografija v tem trenutku, in druga na seznamu tujih, takoj za Matthewom McConaugheyjem," je za Gloria.hr povedala Danijela Martinović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

In letos je njen nalezljiv nasmeh dopolnila nova iskrica v očeh, kakršno imajo le srečno zaljubljene ženske. Slaba izkušnja s krajo identitete preko spleta, ki jo je policiji prijavil njen odvetnik, se je namreč nepričakovano končala z novo ljubezenijo, vse skupaj pa se je začelo z enim telefonskim klicem, ki se je očitno moral zgoditi. In jo povezal s kriminalističnim inšpektorjem Josipom Plavićem, ki je s sodelavci hitro rešil primer. Po srečanju sta se veliko pogovarjala, ugotovila, da imata enake vrednote, poglede na življenje in svet okoli sebe ...

Luka Dončić postal očka, to je takoj po rojstvu povedala mama Mirjam Poterbin!

"Ko najbolj nenavadne okoliščine združijo dva popolna tujca, ki do takrat nista vedela nič drug o drugem, takrat ti pride na misel, da bi lahko šlo za filmski scenarij. Preživljava lepe trenutke," ni skrivala pevka. Izkušeni policist, ki jo je osvojil, je v glasbenih krogih znan kot rock pevec in kitarist. Je član zasedbe Izvan zakona, ki se je ponovno zbrala po 16 letih, komponira, igra kitaro in poje.

"Ko sva se prvič srečala, sva bila oba z Josipom samska in nisva iskala novega razmerja. Ko si zasidran v svoj mir, življenje seveda zrežira melodijo vsakdanjega življenja. Takrat pride partner k tebi kot odziv na ta mir in je oseba, ki s teboj deli srečo. Edino, kar moraš dopustit je, da se prepustiš," je razkrila zaljubljena Danijela, ki je to poletje številnim uspešnicam dodala še eno. Duet Ono nešto, ki ga je izvedla z Markom Škugorjem, je tako rekoč čez noč osvojil občinstvo.

Vse se zdi, da gre hrvaški pevki zadnje čase vse kot po maslu in da se pri njej še slabe stvari kaj hitro spremenijo v pravljico. Pred tem je bila dolga leta v razmerju s priljubljenim hrvaškim glasbenikom in gostincem Petrom Grašom, ki je zdaj že nekaj časa poročen, z novo ženo pa sta si tudi že ustvarila družino.

Bonus videoV novi epizodi Modre sobe je prof. dr. Metka Kuhar gostila gospo Anico Mikuš Kos, ki je v svoji bogati karieri ne samo postavljala temelje slovenske otroške psihiatrije, ampak je tudi aktivno delovala na humanitarnem področju, zlasti pri pomoči otrokom na številnih vojnih območjih, kjer je zasnovala in vodila programe za učitelje o psihosocialni pomoči otrokom ter beguncem.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan