Danijela Martinovič razkrila skrivnost vitke linije!

Danijela Martinovič razkrila skrivnost vitke linije! (foto: Barbara Reya) Barbara Reya
Vir: Lady
28. 7. 2017

"Če nimam vsaj ene ure časa, da pojem obrok, ga raje preskočim. Že slavna Coco Chanel je rekla, da je treba vsak grižljaj prežvečiti vsaj 35-krat," je svojo skrivnost, kako ostati vitka, delila hrvaška pevka Danijela Martinović.

"Prijateljice so štele, kolikokrat prežvečim grižljaj hrane, prišle smo do številke 55." S tem so se strinjali tudi zdravniki v Medicinskem centru Barsos, kjer je bila na rednem celostnem zdravniškem pregledu. Na prvi zasebni ljubljanski kliniki z najdaljšo, kar 26-letno tradicijo, ki deluje v povsem prenovljenih prostorih z več kot 20 specialističnimi ambulantami, se energična pevka počuti kot doma in tudi zdravniki so je vedno veseli.

Danijela se pri svojem dinamičnem in nemalokrat stresnem življenju zaveda, kako nujno je poskrbeti za zdravo življenje, gibanje in zdravo prehrano. "Sama sem gurmanka, a previdna, ko gre za sladkarije," še pove prisrčna pevka in doda: "Ljudje bi se morali zavedati pomembnosti preventive za zdravje, zato bi morali iti tudi na celostni zdravniški pregled. Sama bi najraje na Barsos prišla kar vsake tri mesece, a so mi svetovali, da je dvakrat na leto povsem dovolj za preventivo. Pri njih se tako dobro počutim in vem, da bi, če bi bilo kaj resnejšega, zame zelo dobro poskrbeli."

Individualni obravnavi pacienta namreč namenjajo posebno pozornost. Zavedajo se današnjega hitrega življenjskega ritma, zato je za njih še posebej pomembno, da se lahko hitro odzivajo na potrebe pacientov in jim v najkrajšem času zagotovijo kakovostno zdravstveno obravnavo na najvišji ravni. "Ljudje potrebujejo našo pomoč in tukaj smo zaradi njih. Za nas so oni najpomembnejši. S preventivnimi pregledi in s skrbjo za zdravje si lahko prihranijo kakšno skrb. Zdrav človek lažje premaguje vsakodnevne psihične in fizične napore," povedo na Barsosu.

A. K.