Danilo Ivanuša s komentarji ocenil kuho Tamare Fortuna

Danilo Ivanuša s komentarji ocenil kuho Tamare Fortuna (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lady
12. 1. 2018

Kuharica in blogerka Tamara Fortuna je pred kratkim uživala v družbi igralca in kuharskega mojstra Danila Ivanuša, ki se ga številni spomnijo iz oddaje Riba na oko. Danilo je prav tam prvič komentiral Tamarine mojstrovine.

"Danila sem spoznala v oddaji, ko je komentiral mojo kuho. No, ja, moram priznati, da je bil bolj prijazen kot Alma v MasterChefu, ampak vseeno je imel nekaj pripomb k mojemu domačemu piščancu. (smeh) Seveda pa ga imam v lepem spominu in zadnjič, ko sem bila z otroki na zaključni zabavi restavracij Slovely, kjer smo organizirali super dogodek za družine, je imel Knedl aka. Danilo Ivanuša svojo kulinarično gledališko predstavo za otroke in ugotovila sem, da je večstransko nadarjen.

Poleg tega, da ima kuhanje v malem prstu, zna še res dobro igrati, zabavati otroke, imel je popolno in zanimivo delavnico za ustvarjanje medenjakov za otroke. In to še ni vse, kajti med gledališko-lutkarskim nastopom je zraven še pel in igral kitaro ... Bravo, kaj več naj še rečem. Vsi smo bili zadovoljni, starši, ki smo imeli mir in smo se lahko pogovarjali s prijatelji, in otroci, ki so se zabavali po svoje. Seveda je naša Tara bila ena tistih ta glasnih otrok v prvi vrsti in mi je bilo na trenutke kar malo nerodno, ampak bolje tako, kot pa da bi se me držala za hlače in se skrivala pred nastopajočimi, kajne?" še navihano doda Tamara. 

Foto: Primož Predalič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri