Daphne o Srđanu: Tole je bilo pa nekaj kar mi je dušo in srce pogrelo

Daphne o Srđanu: Tole je bilo pa nekaj kar mi je dušo in srce pogrelo (foto: Miro Majcen / POP TV) Miro Majcen / POP TV
4. 12. 2019

Zgodba o Sestrah sega 17 let nazaj, ko so nas s pesmijo Samo ljubezen zastopale na Pesmi Evrovizije. Dekleta so nam takrat pripele 14. mesto, o njihovem nastopu, ki so ga doma posnemali (in ga še vedno radi posnemajo) tako moški kot ženske, pa se je še dolgo govorilo.

Danes je pesem Samo ljubezen zimzelena, na sončni strani Alp pa ga ni človeka, ki ne bi poznal te pesmi in te odmevne zgodbe. Še več, pesem je skoraj del vsej praznovanj in zabav ... in nič kaj drugače ni bilo, ko se je v šovu Znan obraz ima svoj glas v Sestro Marlenno prelevil Srđan Milovanović, ki je svoj nastop izpeljal vrhunsko, čeprav so mnogi dejali, da je po izgledu bolj spominjal na bivšo članico Daphne, ki si je prav tako ogledala in komentirala nastop.

"Tole je bilo pa nekaj kar mi je dušo in srce pogrelo! Srđan Milovanović svaka čast za odlično izvedbo! Zmaga je bila zaslužena! In publika je ploskala cel komad! To je tisti občutek in ponos, ki da vedeti, da smo takrat napravili komad, ki je evergreen in se je vsedel v srce ljudi! Tomaž, ti pa razturaj spomladi v Zvezde plešejo!" je vse skupaj na družbenih omrežjih zapisal Srečko Blas, ki je bil nekoč kot Daphne del znamenitih Sester, ki še vedno ustvarjajo in navdušujejo doma in po svetu. Daphne je danes kot Michelle zamenjal Miha Kavčič, ki smo ga spoznali v šovu Kmetija.

Sestre v originalni postavi leta 2002 (Daphne je desno).