Daretova poletna čokolada in vanilija

Daretova poletna čokolada in vanilija (foto: Robert Krapež) Robert Krapež
Vir: Govori.se
27. 8. 2012

Nov videospot za skladbo Čokolada in vanilija je končno dočakal slovenski "rastaman" Dare Kaurič.

Skoraj leto je naokrog, kar je Dare Kaurič, sicer član neuničljivih Kingstonov, izdal solo projekt Partigiano Di Amor. Istoimenska skladbo si je, tudi po zaslugi zabavnega videospota, na portalu YouTube ogledalo že okoli 50.000 gledalcev in je postala pravcata uspešnica.

A Dare s tem ni odnehal, saj je pravkar izdal ne le novo skladbo, pač pa tudi videospot za svoj prvi duet, skladbo Čokolada in vanilija, ob njem pa je v skladbi nastopila tudi odlična in seksi hrvaška pevka Martina Majerle. "Sodelovanje z Martino je nastalo povsem slučajno. Iskal sem pevko, a nekako se z nobeno od že uveljavljenih domačih izvajalk nisem mogel uskladiti, za kar mi sedaj seveda ni žal, saj je Martina točno to, kar jsem iskal. Martina je bila, ko je slišala komad, takoj za sodelovanje, osebno pa me je njena senzibilna, čustvena interpretacija v studiu, v hipu prepričala," nam je povedal Dare, ki je videospot posnel s svojim dolgoletnim prijateljem, članom zasedbe Atomik Harmonik, Janijev Pavcem.

Oba, tako Dare kot Martina, sta s posnetim zelo zadovoljna in seveda upata, da se bo komad prijel pri publiki, videospot z Martino, rojena Opatijko in stara znanko hrvaških festivalov in pevko, ki je kot spremljevalna pevka sodelovala z največjimi zvezdami hrvaške estrade (Oliver Dragojevič, Massimo Savič, Toni Cetinski, Severina) pa že pridno nabira oglede.

Oglejte si nekaj zanimivih fotografij s snemanja spota in videospot za skladbo Čokolada in vanilija.

Priporočamo