Darinka: "Naj ga vržejo ven, ni fer, da je podkupoval"

Darinka Košenina (foto: Planet TV) Planet TV
12. 12. 2014

Darinka, Denis in Miha so ekskluzivno za naš portal spregovorili o podkupovanjih v šovu Kmetija: Nov začetek.

Darinka je namreč skeptična, da se bo prebila do glavne nagrade, skrbita jo mlajša sotekmovalca in spletke: "Ne vem še, če ga bom dobila (denar, op. a.), saj sta moja nasprotnika veliko mlajša, tako da zmage skoraj ne pričakujem. Ni pa fer, da je Denis podkupoval, morali bi ga vreči ven, zato zmago bolj privoščim Mateju. Denis je lep primer tega, kako je v naši državi vse skorumpirano."

Denis je sicer priznal, da bo, v primeru, če zmaga, najprej poplačal dolg: "Če bi bil jaz tisti, ki bi odnesel nagrado, bi zagotovo dobro razmislil, kako s tem denarjem ... najprej pa bi poplačal en mali dolg," a vseeno zanika obtožbe, da bi na kmetiji podkupoval. Pravi, da je Martinu res obljubil denarno pomoč v primeru, da zmaga, ker so doma zelo ubogi, a to še takrat, ko je bil Martin v šovu kot tekmovalec. "To so same laži, podkupnino je v resnici Darinka ponudila Mihi," še dodaja.

Miha Denisa primerja z Janšo

A Miha tovrstna namigovanja zanika: "Res sva dogovorjena v primeru, da Darinka zmaga, a le za kosilo v moji najljubši restavraciji. Dragi Denis, to je gred zgled, da podkupuješ in si pravi Janez Janša na kmetiji!"

In kaj bi z nagrado naredil tretji finalist, Matej, ki mu nihče ni očital podkupovanja? "Pravzaprav nagrada sploh ni velika, ko odštejemo davke, pa vendar bi mi prišla prav. Zagotovo bi nekaj dal na stran za prihodnost, tudi svojega avta še nimam, rad imam potovanja ... drug del pa bi verjetno vložil v posel, izdelovanje nadstreškov," pravi Matej.

Priporočamo