Darinka z eno nogo že v finalu!

Darinka Košenina (foto: Planet TV) Planet TV
2. 12. 2014

Jasmina je presenetila Leona in Denisa ter za glavo družine izbrala zadnjo žensko na posestvu, ki je tako le še korak od finala.

"Si dečko iz omare, ki vsak dan preseneča," je za Mateja napisala Jasmina, Darinki pa zaželela, naj ostane pozitivna, nasmejana in borka v srcu. Leona je označila za čudovitega prijatelja, ki pomaga takrat, ko je res hudo. "Nisi igralec, ampak si pošten, nasmejan, z iskrico v očeh," mu je namenila lepe besede.

Denisu je Jasmina medtem čestitala za zmago. "Zaupaj vase, bodi neposreden in uživaj do konca," mu je položila na srce, a na koncu  za glavo družine izbrala Darinko. "Upam, da sem vam vsaj malo premešala načrte," je hudomušno dodala.

Igra živcev se začenja

Denis in Leon se tako že pripravljata na dvoboj, Mateju pa je jasno, da bo drugi dvobojevalec skoraj zagotovo on. Darinko skrbi, da bosta Denis in Leon bojkotirala nalogo, saj sta zelo jezna na Jasmino in pridno vadita za dvoboj. Medtem ko se Leon uči pratiko, Denis pridno telovadi. "Jutri bosta verjetno še nekaj delala," meni Matej. Ko bo znan prvi dvobojevalec, pa se bodo zadeve verjetno spremenile.

Denisu se Jasminina odločitev ne zdi pravična, saj naj bi jo z Leonom "potegnila z dna, da je prišla tako daleč, potem pa je za glavo družine imenovala Darinko". Z Leonom ne moreta skrivati jeze, Jasmino sta takoj označil za hinavko, Leon pa je Darinko posredno obtožil, da se je Jasmina na njeno stran nagnila zato, ker ji je dala darilo.

Darinka medtem zanika, da bi jo podkupovala z darili. Dala naj bi ji solato. "Sama jo je vzela. Vprašala je, ali lahko, pa sem rekla, naj vzame. Zakaj pa ne?" pravi. Jasno ji je, da sta Leon in Denis jezna. Zdi se ji, da je bolje biti tiho, saj sta jo že začela zbadati.

Priporočamo