Darja (Big Brother) že junija na prvi poletni oddih

12. 5. 2015

Sedeminštiridesetletna Darja, ki je že zapustila hišo Big Brother, nam je priznala, da si bosta z možem prvi dopust privoščila že junija.

"Tako kot že vrsto let se bova tudi letos z možem odpravila na dopust v Turčijo," je povedala Darja in dodala, da se jima bodo letos na tedenskem oddihu pridružili še Darjina sestra in sestrična s partnerjema.

"Po tem pa se bomo v avgustu za kakšnih pet dni odpravili še na t. i. Balkan trip z motorji," je povedala Darja in dodala, da navadno obiščejo večino držav nekdanje Jugoslavije. Čeprav letos še ni obiskala plaže, pa nismo mogli mimo njene vitke postave, za katero se lahko zahvali počasnemu načinu prehranjevanja.

"Vsak, ki me pozna, ve, da zelo počasi jem. Moje prehranjevanje ob večjih obrokih lahko traja tudi po pol ure," je povedala Darja in dodala, da veliko pozornosti namenja zajtrku, večerjo pa velikokrat tudi preskoči. Sicer pa so za Darjo prvomajski prazniki namesto na počitnicah minili v znamenju družinskih piknikov, saj nam je priznala, da so vsi že nestrpno pričakovali njene vtise o hiši in tekmovalcih iz Big Brotherja.

Značke: Darja Vrbnjak