Po tem, ko se je Darja Gajšek izkazala z dobrodelnostjo, jo je skupaj z družino čakalo še tole

9. 8. 2023
Deli
Po tem, ko se je Darja Gajšek izkazala z dobrodelnostjo, jo je skupaj z družino čakalo še tole (foto: Žiga Intihar)
Žiga Intihar

Minuli konec tedna, ko je Slovenijo prizadela katastrofa, se je pevka odpovedala svojemu zaslužku v korist ljudem, ki so jim poplave poškodovale ali uničile domove.

S tem dejanjem je ž še enkrat pokazala, kako veliko srce ima. In za kaj je šlo? "Ta vikend je Slovenijo zajela neopisljiva katastrofa. To res ni čas za zabavo. Številni dogodki ta vikend so bili odpovedani. Mi pa smo na izredno željo organiztorja, da se dogodek izpelje, na odru. Zato smo se skupaj s Špas kvintet odločili, da ves honorar tega nastopa podarimo PGD Zagrad-Pečovnik Celje, ki jih je prizadela poplavljena Savinja," je pevka Darja Gajšek zapisala na svojem Facebook profilu.

Tina Gaber zdaj opozorila še na eno stvar, tako se trudi pomagati

Dobro se zaveda, da v tem trenutku številni ljudje potrebujejo pomoč, in takoj jo je bila pripravljena ponuditi, tako kot drugi slavni in znani Slovenci in Slovenke. Med njimi so številni glasbeniki in glasbene skupine, ki že organizirajo dobrodelne koncerte in dogodke.

A doma je Darjo čakalo še nekaj - priprava praznovanja rojstnega dneva njene edinke, hčerkice Eme. Zdi se, da je tokrat bilo bolj skromno - v luči dogodkov, ki so prizadeli Slovenijo. Vseeno si je njena družinica vzela čas in počastila ta poseben dan. "Danes je tvoj dan draga Ema. Vse najboljše! 🎂 Že šest let nama prinašaš veselje in radost. Za rojstni dan ti želiva, da bi ostala tako radovedna, nasmejana, navihana, neustrašna in iskrena. Rada te imava do lune in nazaj!," je zapisala Darja ob fotografijah, ki jih je objavila na Instagramu.

Člani Čukov so jo takole skupili, Jože Potrebuješ je pokazal, kako se lotiti posledic
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darjagajsek)

Njeni sledilci so Emi zaželeli veliko lepega in vse najboljše. Zagotovo je ponosna na svoja starša, ki sta srčni osebi in jo vzgajata v duhu sočutja in ljubezni do drugih. To Darja zagotovo pokaže na vsakem koraku - kar njeni oboževalci dobro vedo in jo zato še bolj spoštujejo.

BONUS VIDEO: Borut Pahor je v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha gostil uspešnega slovenskega smučarja skakalca Žigo Jelarja, ki pa je precej več kot zgolj nadarjen športnik. Pred kratkim je skočil tudi na nekoliko drugačen oder. Lotil se je glasbene kariere in že izdal svoj prvi album.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem