Darja Gajšek je bila čudovita nevesta, njena poročna obleka je bila pravo razkošje

Darja Gajšek je bila čudovita nevesta, njena poročna obleka je bila pravo razkošje (foto: Žiga Culiberg) Žiga Culiberg
18. 5. 2021

Priljubljena pevka in voditeljica se je poročila konec septembra leta 2018.

Njena ganljiva poroka je bila polna smeha in solzic sreče, ko sta si z Alenom Jankovićem obljubila večno zvestobo. Bila je prečudovita nevesta, v poročni obleki je naravnost blestela, saj ji je pristajala kot ulita.

Odločila se je za elegantno obleko s korzetom in brez naramnic, v kateri je do izraza prišel njen dekolte. Od pasu naprej so jo krasili lepi, izvezeni volančki, kar je dalo močan pridih elegance.

Priložnost, ob kateri je objavila sliko, pa se neposredno ne nanaša na njeno sanjsko poroko, temveč na življenjski jubilej Darjinega očeta, ki je dopolnil 60 let. Ob tem mu je namenila ganljiv zapis in se spomnila na trenutek, ko jo je popeljal do oltarja.

"Ati VSE NAJBOLJŠE!!! Naučil si me igranja na harmoniko in mi predal veselje do glasbe. Z mano si pel, igral, me vozil na nastope in mi vedno nudil oporo pri uresničevanju sanj. Zaradi vajine podpore z mamo sem lahko v življenju izpolnila svoje sanje in našla svoje življenjsko poslanstvo. Hvala ti za vse besede, za vse nauke. Naj ti 60 rojstni dan prinese obilo zdravja, moči za čim več igranja na harmoniko, veselja in radosti. Rada te imam!!" To so besede, s katerimi je pevka počastila svojega očeta, ki je njen vzornik. Lepo je imeti srčne starše, ki skrbno bdijo nad svojim otrokom. In to njen oče brez dvoma je. Gospodu želimo vse najboljše tudi iz našega uredništva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)