Darja Gajšek je bila pred 15 leti, ko jih je imela 17, videti TAKO, mi je ne bi prepoznali, kaj pa vi?

Darja Gajšek je bila pred 15 leti, ko jih je imela 17, videti TAKO, mi je ne bi prepoznali, kaj pa vi? (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
12. 11. 2021

Priljubljena pevka in voditeljica je bila v rosno mladih letih precej drugačna, kot je danes, a seveda tudi takrat je bila nadvse simpatična.

Postavna Darja Gajšek svoje oboževalce občasno rada razveseli s kakšnim prisrčnim utrinkom iz njenega vsakdana, zdaj pa se je nekoliko nostalgično spomnila na svoje prve korake v svetu estrade.

Hčerka Saše Lendero in Mihe Hercoga je zdaj takšna lepotička, kaj pravite, komu je bolj podobna?

"Lepo se je vrniti 15 let nazaj in se spomniti na moj prvi televizijski nastop. Stara sem bila 17 let in sem nastopila v takratni TV oddaji Bodi zvezda. Trema? Seveda in to kakšna! Pela sem pesem Ob meni si, ki jo v originalu izvaja skupina Petovio. Ob meni sta med drugimi bila tudi moja mami in ati, ki sta mi glasbo položila v zibelko. Takrat si nisem mislila, da bom čez 15 let še vedno stala na odru," je iskreno zapisala Darja.

Fotografija jasno priča o tem, da je že takrat bila prava lepotica, njena pričeska je bila mladostno drugačna, malce nakodrana in modno dvobarvna. No, obrazne poteze in nasmeh sta tista, ki takoj razkrijeta, da je to res Darja, se vam ne zdi?

Očitno se sama z veseljem spominja svojih prvih korakov v svetu glasbe, ki so ji dali trdno podlago za njeno nadaljnje ustvarjanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)