Darja Gajšek je izjemno hvaležna, brez te osebe ji zdaj ne bi šlo tako dobro, kot ji gre

Darja Gajšek je izjemno hvaležna, brez te osebe ji zdaj ne bi šlo tako dobro, kot ji gre (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
18. 2. 2022

Marsikdo se zaveda, da so trdni temelji v življenju izjemno pomembni.

Dobimo jih v prvih letih svojega življenja, potem pa se še samo nadgrajujejo. To dobro ve priljubljena pevka in voditeljica Darja Gajšek, ki je izjemno hvaležna, da ji je nekdo ves ta čas stal ob strani in ji še vedno stoji.

Pred kratkim je njena mama praznovala rojstni dan, Darja pa ji je napisala tako lepo voščilo, da so njeni oboževalci ostali brez besed. Med drugim je poudarila, da jo je naučila, da v življenju največ štejeta poštenost in skromnost, prav tako jo je naučila ceniti vsako delo.

"Ko me je kot 12-letno dekle vzela s sabo na njivo, da sva ure in ure okopavale, sem se z globokimi pogovori o življenju seznanila s tem, da mi bo uspelo le s trdim delom," zdaj pravi Darja. Poleg tega jo je naučila plesati, kuhati in skrbeti za družino, kar ji danes gre odlično od rok."

"Draga moja mami. Naj ti rojstni dan prinese zdravja, sreče, čim več lepih trenutkov v družbi vseh treh vnukinj in nas, ki te imamo radi. Naj ati velikokrat raztegne meh in ti zaigra kakšno veselo, ti pa na ves glas zraven zapoj," je zaključila Darja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)