Darja Gajšek je oblikovanje pričeske prepustila kar svoji hčerkici, nastalo pa je TOLE

Darja Gajšek je oblikovanje pričeske prepustila kar svoji hčerkici, nastalo pa je TOLE (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
7. 10. 2022

Pevka in voditeljica je v javnosti vedno do potankosti urejena, a zna si privoščiti tudi popolno sproščenost - še posebej v družbi svoje hčerkice Eme.

Darja Gajšek s svojimi nastopi navdušuje oboževalce, prosti čas pa najraje preživlja doma, v objemu najbližjih. Njena hčerkica Ema odrašča v pravo malo gospodično, ki obožuje svojo mamico - to pa Darja rada pokaže tudi na družbenih omrežjih. Z leti postaja mala gospodična čedalje bolj podobna mami, kar je mogoče razbrati s prizorov, ki jih Darja občasno objavi na Instagramu.

Preberite še: Še ena znana Slovenka se je končno opogumila in pokazala svoj nenaličen obraz, res je prelepa

Nazadnje je pokazala pričesko, ki ji jo je naredila njena Ema. "Mami, ti bom jaz naredila frizuro. ❤️ Meni je všeč," je zapisala ob fotografiji, na kateri sta obe prešerno nasmejani. Darja je sicer malce (simpatično) skuštrana, a ob ljubezni, ki kar žari z ljubkega prizora, sta obe videti več kot odlično. Ob taki sproščenosti in nasmehu je Darijn obraz takoj za nekaj let pomlajen!

Morda vas zanima: Zvezdana Mlakar boleče odkrito o hudi izgubi, ki jo je povsem dotolkla

Darja in njen soprog Alen imata trenutno polne roke dela, tako s svojimi poslovnimi obveznostmi kot z obnovo hiše. Slednjega sta se lotila že pred časom - morala sta pridobiti ustrezna dovoljenja za gradbena dela in urediti dokumentacijo, potem pa je obnova le stekla. Zagotovo se vsi trije že veselijo dneva, ko se bodo preselili v svojo hišo in upamo, da bo del svojega doma Darja pokazala tudi javnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)