Darja Gajšek je v tej obleki videti kot diva, poglejte si, kako čudovita je: Razkrila je tudi, kaj pripravlja!

Darja Gajšek je v tej obleki videti kot diva, poglejte si, kako čudovita je: Razkrila je tudi, kaj pripravlja! (foto: Žiga Culiberg) Žiga Culiberg
25. 11. 2020

Vemo, da je postavno dekle in tudi zelo fotogenična je, a v prekrasni modri večerni obleki je videti naravnost nezemeljsko lepa!

To so družno ugotovili tudi njeni sledilci na Instagramu, ko so zagledali objavljeno fotografijo. Darja je ob njej zapisala: "Dragi moji, hvala, za številne odzive na moj intervju v Vikendu. Njegovo naslovnico krasi tale fotografija. Izdam še eno skrivnost? Ta fotografija je nastala na snemanju spota za novo pesem, ki prihaja kmalu..."

Kaj več zaenkrat postavna voditeljica in pevka ni razkrila, a svoje oboževalce bo zagotovo prijetno presenetila. Ob tem jo je res treba pohvaliti, saj se s soprogom trenutno ukvarjata s prenovo hiše, kar je zagotovo velik zalogaj, a ji ne zmanjka moči za ustvarjanje, kar njeni zvesti oboževalci nadvse cenijo.

Ob vsem tem ji je v veliko oporo njen soprog, sicer kondicijski trener Alen Jankovič, s katerim sta se poročila konec leta 2018. Očitno je njuna ljubezen še vedno zelo močna, saj pevka v zadnjem času naravnost cveti, kar je moč razbrati tudi s te fotografije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)