Darja Gajšek je vsestranska, takole je pomagala svojim staršem, res sta lahko ponosna na tako hčerko!

Darja Gajšek je vsestranska, takole je pomagala svojim staršem, res sta lahko ponosna na tako hčerko! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
9. 8. 2021

Priljubljena pevka in voditeljica je res izjemno povezana s svojo družino.

Darja Gajšek vsak prosti trenutek preživi v družbi svojih najbližjih, soproga Alena in njune hčerkice Eme. Ob tem pa ne pozabi na svoje starše, s katerimi so si izjemno blizu.

Večkrat je že poudarila, da ji je prav njeni oče predal ljubezen do glasbe in jo učil igranja na harmoniko. Vozil jo je na nastope in jo vzpodbujal na njeni poti. Zato ni nič čudnega, da Darja staršema vrača vso pozornost in ljubezen, ki ju je dobila od njiju.

"Še zadnja jajčka pobrana. Moj tradicionalni teden na kmetiji, ki jo vsakoletno prevzamem, da gresta mami in ati lahko na morje, se je zaključil. Epilog. Nabrale smo 80 jajc, prašički so veseli in malo porejeni, jaz pa polna novih moči," je zapisala na sliki, ki je nastala na njihovi domačiji.

Njeni starši so zdaj že doma in zagotovo so veseli, da je na kmetiji vse v najboljšem redu. Darjini sledilci so bili navdušeni, marsikdo je zapisal, da je to bila res lepa gesta. Pevki je bilo zagotovo v veselje, da je lahko en teden preživela na kmetiji in poskrbela, da je bilo vse v najlepšem redu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)