Darja Gajšek ne skriva, koliko ji pomenita mama in oče, pripravila jima je tole, vsi so bili ganjeni

Darja Gajšek ne skriva, koliko ji pomenita mama in oče, pripravila jima je tole, vsi so bili ganjeni (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
5. 4. 2022

Šlo je za izjemno priložnost, naša pevka in voditeljica pa se je na vso moč potrudila, da bi razveselila svojo mamo in očeta.

Darja Gajšek je prek družbenega omrežja pred kratkim razkrila, da je za njena starša napočil prav poseben dan: po vrsti delovnih let sta se hkrati upokojila! Zdaj bosta lahko skupaj uživala v prisluženi pokojnini, morda bosta šla tudi na kakšen izlet, zagotovo pa bosta še več časa posvečala Darjini hčerki in njuni vnukinji Emi.

Darja pa je poskrbela, da jima bo dan upokojitve ostal v večnem spominu: skupaj s prijatelji in družinskimi člani so pripravili zabavo, na kateri je bilo - če sodimo po posnetku - nadvse lepo in nepozabno. Darja je poprijela za mikrofon in zapela, vsi skupaj pa so prešerno plesali.

"V ta vikend smo spet vstopili žurersko. Nisem si mislila, da mami in ati zdržita žur do jutranjih ur. 🤩🎤," je zapisala naša pevka. No, lepo je, da imata še tako veliko energije in veselja, se vam ne zdi? Zagotovo bodo zdaj njuni dnevi lepši, saj bosta imela čas zase in za svoje konjičke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)