Darja Gajšek o tem, kako je kuhanje povezano z ljubeznijo njenega življenja, sama se dobro zaveda TEGA dejstva

Darja Gajšek o tem, kako je kuhanje povezano z ljubeznijo njenega življenja, sama se dobro zaveda TEGA dejstva (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
16. 10. 2022

Simpatična svetlolasa pevka in voditeljica se veseli dejstva, da se obnova njenega novega doma počasi bliža h koncu.

Vsak, ki se je kdaj lotil tega, dobro ve, koliko dela, volje, časa in seveda denarja je potrebnega za ustvarjanje novega doma. Darja Gajšek in njen soprog Alen Janković že lep čas obnavljata starejšo hišo, a zdaj je očitno že vse skupaj v tej fazi, da sta se lotila izbiranja pohištva.

Prav potiho (in stran od oči javnosti) se je poročila TA znana Slovenka, ki velja za eno najbolj priljubljenih!

Oba dobro vesta, da je kuhinja srce doma, zato sta pohitela v salon kuhinj na oglede, kot je pred kratkim pokazala Darja na svojem Instagram profilu. V ozadju je mogoče videti lepo kuhinjo, ona in njen srčni izbranec pa sta videti nadvse zadovoljna in srečna. Ob tem je Darja razkrila še nekaj, kar je raznežilo mnoge.

"Pravijo, da gre ljubezen skozi želodec in midva se s tem strinjava," je začela pevka in dodala, da je bil eden njunih prvih zmenkov večerja pri njej doma. "In od takrat sva nerazdružljiva. Moj @alenjankovic sicer ne kuha, poje pa rad, kar mu pripravim (čeprav se mu ne vidi 🤣)," je zapisala Darja.

Rok Kunaver po šestih mesecih poroke z Natalijo zdaj sporočil tole!

Prepričani smo, da bo v svoji novi kuhinji pripravljala okusne obroke, s katerimi bo razvajala svoje najbližje, Alena in njuno hčerkico Emo, ki je zdaj že prava mala navihana gospodična (in zelo podobna svoji postavni mamici).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)