Darja Gajšek o tem, kako se je začela njena ljubezenska pravljica, ti prizori resnično ganejo

Darja Gajšek o tem, kako se je začela njena ljubezenska pravljica, ti prizori resnično ganejo (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
16. 5. 2022

Gre za čudovit in malce nostalgičen spomin.

Pevka in voditeljica Darja Gajšek ne skriva dejstva, da je tudi v zasebnem življenju zelo srečna. S soprogom Alenom Jankovićem, sicer kondicijskim trenerjem, sta trenutno zaposlena z urejanjem novega doma, a pri tem ne pozabita na tisto, kar ju povezuje: na njuno ljubezen. Znata si vzeti čas samo zase in na vso moč uživati!

Darja se je pred kratkim spomnila na njune začetke - spoznala sta se, ko je Alen gostoval v oddaji Slovenski pozdrav in takrat se je začela lepa in romantična zgodba, ki traja še dandanes. Na Instagramu je objavila nekaj čudovitih prizorov in tako obeležila šest let njune zveze - tudi slike, na katerih je njuna hčerkica Ema, ki je na svet pokukala leta 2017 in je zdaj že prava mala dama.

Lahko samo ugotovimo, da je Darja videti enako mladostno kot pred šestimi leti in da se je čas zanjo resnično ustavil - še vedno je izjemno simpatična in vedno nasmejana, prav taka, kakršne jo je vajeno njeno zvesto občinstvo. Zagotovo k temu pripomore ljubezen, s katero je obkrožena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)