Darja Gajšek očarala s svojim dekoltejem, marsikdo je dvakrat pogledal ta prizor

Darja Gajšek očarala s svojim dekoltejem, marsikdo je dvakrat pogledal ta prizor (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
26. 7. 2021

Simpatična pevka in voditeljica v zadnjem času občasno preseneti s kakšno drznejšo modno kombinacijo.

Zdi se, da je Darja Gajšek v zadnjem času naravnost zacvetela in se opogumila za modne kombinacije, kakršnih doslej pri njej nismo videli. Vedno je bila sicer urejena in lepa, a zdaj izbere tudi kakšen drznejši kos.

Navdušila nas je, ko se je po mestu sprehodila v kratkih hlačkah in razkrila svoje čvrste in vitke noge, zdaj pa je izbrala obleko z nekoliko globjim dekoltejem in pokazala, da je lahko še kako seksi. Gre za opravo, v kateri je nastopila v oddaji Poletni pozdrav in z njo navdušila gledalce.

Čeprav je njeno poletje delno delovno, si bo zagotovo vzela čas, ki ga bo preživela s svojimi najbližjimi - soprogom Alenom, kondicijskim trenerjem, ter njuno hčerkico, ki jo oba naravnost obožujeta. Marsikdo se strinja, da sta Darja in Alen eden najlepših parov na slovenski medijski sceni, tako da ni nič čudnega, da ju povsod radi vidijo.

No, Darjo bomo zagotovo tudi v prihodnosti lahko spremljali na malih zaslonih, tako v vlogi voditeljice kot v vlogi pevke, saj ji gre oboje odlično od rok.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)