Darja Gajšek pokazala svoj okrašeni dom, prazniki bodo pri njih res nekaj posebnega

14. 12. 2023
Deli
Darja Gajšek pokazala svoj okrašeni dom, prazniki bodo pri njih res nekaj posebnega (foto: Žiga Culiberg)
Žiga Culiberg

Priljubljena glasbenica in voditeljica je na svoj dom zelo ponosna, saj sta s soprogom obnovila staro hišo.

Darja Gajšek uživa v vsakem trenutku, ki ga preživi v svojem domu in ki si ga deli s soprogom Alenom in hčerkico Emo. So zelo srečna in povezana družinica, kar Darjini oboževalci zelo dobro vedo. Ona in njen mož svoje ljubezni in ljubezni do njune hčerke ne skrivata, sama pa na Instagramu občasno pokaže kakšen utrinek iz njihovega pestrega vsakdana.

Preberite še: Mojca Mavec pokazala, kdo ji ob prostih uricah doma dela družbo (pa tudi ponudila delni vpogled v lepo dnevno sobo)

To je naredila tudi pred kratkim, ko je v Instagram zgodbi pokazala, kako je videti praznično okrašena dnevna soba. Sredi nje kraljuje lepo in visoko božično drevo, ki so ga vsi skupaj okrasili z bleščečimi kroglami in drugimi okraski, tudi z lučkami. Na polici so že obešene velike darilne nogavice, v katerih jih bodo pričakala lepa darila.

Na vrhu jelke kraljuje zvezda, ki zaokroži celoten vtis. Videti je, da je njihova dnevna soba velika in udobna, seveda pa brez inštrumentov v hiši glasbenice preprosto ne gre. V kotu na stojalu počiva ena kitara, malce stran od nje pa še druga. Zagotovo ju Darja vsaj občasno prime v roke, verjetno takrat, ko dobi navdih za glasbeno ustvarjanje.

Sama ima decembra veliko obveznosti - od nastopov na odrih do dela na radijski postaji, a to ji ni odveč, saj uživa v vsakem trenutku. Zagotovo pa si bo za praznike vzela nekaj prostih dni, saj je to čas, ko hoče uživati v svojem družinskem življenju, v objemu svojih najdražjih.

Božična jelka pri Darji Gajšek doma

Božična jelka pri Darji Gajšek doma

Instagram/posnetek zaslona

Sama rada proste trenutke preživlja v kuhinji in v družbi hčerke Eme ustvarja okusne jedi, tudi zavitke in potice, s katerimi počasti tiste, ki ji veliko pomenijo. Zagotovo bo tako v predbožičnem času, ko bo iz njene prostorne in lepe kuhinje zadišalo po domači peki.

Morda vas zanima: Ana Tavčar je po ločitvi takole spremenila pričesko in mnogi se sprašujejo, če je za to kriva nova ljubezen

Sicer pa si Darja in njen Alen rada vzameta malce časa samo zase - zavedata se, da je treba ljubezen in romantiko v zakonu vzdrževati in ohranjati. Dobri odnosi niso samoumevni, gradijo in utrjujejo se skozi leta skupnega življenja, onadva pa to dobro vesta. Morda bodo prazniki pravi trenutek za kakšen romantični izlet, na katerega se bosta podala sama.

Bonus video: Borut Pahor je v podkastu Mastercard navdiha tokrat gostil Valentino Turcu, ki jo je uvodoma predstavil kot veliko umetnico, izjemno baletno plesalko, priznano koreografinjo in zelo iskano oblikovalko giba: "Za svoje delo je prejela tako rekoč vse strokovne in umetniške nagrade ter priznanja, pred kratkim, ob 30-letnici ustvarjanja, tudi državno odlikovanje ene od svojih dveh domovin, Romunije. Kot ustvarjalka je ustvarila nov mejnik v odličnosti klasičnega baleta v sodobnem času, po njenih premierah se govori o prekipevajoči strasti, neskončnem znanju, vratolomnih potezah in čisti ekstazi. Rekel bi, da je Valentina Turcu v baletu to, kar je Luka Dončić v košarki, in vse to je zelo navdihujoče."

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu