Darja Gajšek pred kratkim razburila javnost z drznim dekoltejem, a ta obleka je še bolj nevsakdanja

Darja Gajšek pred kratkim razburila javnost z drznim dekoltejem, a ta obleka je še bolj nevsakdanja (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
6. 3. 2022

Priljubljena pevka in voditeljica ima zadnje čase res polne roke dela, a ga opravlja z veseljem.

Darja Gajšek je pred kratkim razkrila, da skupaj s soprogom Alenom Jankovićem urejata svoj novi dom - od njegovih staršev sta namreč dobila hišo, ki jo je treba še temeljito urediti.

Ob tem pa Darja vestno opravlja svoje delo na malih zaslonih, na katerih naravnost blesti. Pred kratkim je nosila obleko, ki je zaradi drznega dekolteja marsikomu zavrtela glavo, bilo pa je moč slišati tudi nekaj kritik, češ, da je bila obleka preveč ... No, seksi. Seveda je Darja postavna, in številni jo radi vidijo, tako da se zaradi takih kritik zagotovo ni preveč razburjala.

Malce smo pobrskali po njenem Instagram profilu in odkrili prizor, ki je resnično očaral. Na sliki nosi nenavadno kreacijo, ki ji pristoji kot ulita! Obleka je povsem črna, dolga in elegantna. Zgornji del je oblikovan kot korzet brez naramnic, spodnji pa je okrašen z resicami iz blaga. Darja je v njej videti fantastično in do izraza pride njena vitka in čvrsta postava.

Zagotovo se za tako lepo postavo delno lahko zahvali dobrim genom, pa tudi svoji disciplini, saj si prizadeva živeti zdravo - pazi na prehrano in se redno giblje. No, potem pa je rezultat hitro tu, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)