Darja Gajšek presenetila z dekoltejem, ob katerem so se marsikomu zasvetile oči

Darja Gajšek presenetila z dekoltejem, ob katerem so se marsikomu zasvetile oči (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
15. 6. 2021

Pevka in voditeljica je v tej obleki nežno rožnate barve nadvse mladostna.

Darja Gajšek je zagotovo ženska, ki zna izbrati modne in trendovske kose, ki ji pristojijo kot uliti. To je dokazala že večkrat, tokrat pa je navdušila s pravo poletno osvežitvijo, z oblekico svetlo rožnate barve z dekoltejem, ki poudari njeno oprsje.

Njena pričeska je v minimalističnem slogu, make-up pa je barvno usklajen z romantično obleko. Ko gre za videz, je Darja resnično prava kameleonka, saj se zna urediti priložnosti primerno. Videli smo jo že v glamuroznem stajlingu z umetelno pričesko, pa tudi v športnih oblačilih z lasmi, spetimi v čop. Ne glede na priložnost pa je vedno videti res dobro.

Ob tej sliki, ki jo je objavila na družbenem omrežju, je malce skrivnostno zapisala, da bo kmalu izdala eno lušno novico. No, nekateri njeni sledilci so jo kar neposredno vprašali, ali je noseča, drugi so njej in soprogu Alenu že čestitali in izražali veselje. Darja se je zavila v skrivnostni molk in se na te besede ni odzvala, tako da bo res še treba malce počakati na njeno novico. Do takrat preostanejo samo taka in drugačna ugibanja ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)