Darja Gajšek se je s sliko iz otroštva poklonila svoji mami, poglejte si, kako očarljiva punčka je bila

Darja Gajšek se je s sliko iz otroštva poklonila svoji mami, poglejte si, kako očarljiva punčka je bila (foto: Žiga Culiberg) Žiga Culiberg
12. 2. 2021

Priljubljena pevka in voditeljica ne skriva dejstva, da je močno povezana s svojo družino.

Darja Gajšek je predana mamica in žena, a tudi zelo ljubeča hčerka. To je dokazala z lepo sliko in ganljivim zapisom, ki ga je posvetila svoji mami. Na fotografiji jo vidimo v maminem naročju in pred rojstnodnevno torto, na kateri je ena svečka.

"Draga mami. Se spomniš, kako si se z mano igrala? Ko ati je harmoniko igral, si polko in valček me plesati učila in prav vidva sta kriva da sem se tako zelo v glasbo zaljubila. V življenju si me veliko naučila, najbolj pomembno pa je to, da si me v dobro, pošteno dekle vzgojila, katere sveto središče je družina. Draga moja mami moja največja želja je ta, da ostala bi srečna, radostno in zdrava. Radi te imamo!!," je zapisala Darja.

Njena mama je zagotovo izjemno ponosna na hčerko, ki žanje tako poslovne kot zasebne uspehe. To pa je rezultat vzgoje, ki jo je bila deležna, in predanega dela. Ta kombinacija prej ali slej pripelje do odličnega izida, kar Darja dobro ve.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)