Darja Gajšek se je spomnila na TA dogodek, obeležila ga je s kolažem fotografij, ki vas bodo čisto očarale!

Darja Gajšek se je spomnila na TA dogodek, obeležila ga je s kolažem fotografij, ki vas bodo čisto očarale! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
3. 10. 2022

Zadnjo soboto v septembru leta 2018 je prikupna pevka in voditeljica stopila pred oltar.

Darja Gajšek je imela poroko, ki ji je za vedno ostala v spominu, zato ni nič nenavadnega, da se zelo rada spomni obletnice in to deli s svojimi oboževalci. Pred kratkim so minila štiri leta, ko jo je njen srčni izbranec Alen popeljal pred oltar. Poroko sta proslavila v družbi družine in prijateljev, ki so se skupaj z njima veselili pozno v noč.

Preberite še: Intervju z Juretom Koširjem, ki je odprl srce: "Otroci me opominjajo na to, kako čas hitro beži"

Na poroki je takrat bila tudi njuna hčerkica Ema, ki jo je mamica držala v naročju. Tokrat je na svojem Instagram profilu objavila nekaj lepih prizorov s poroke, ki je zanjo in za Alena zagotovo bila sanjska. Darja je nosila čudovito, belo poročno obleko, čez ramena pa je imela ogrnjeno belo tančico. Njen poročni dan je bil poln ljubezni, ki je ne ona in ne Alen nista skrivala in s tem ganila vse prisotne.

Že pred časom je pevka o svojem soprogu dejala, da je on "... moje življenje, moja podpora, moj sopotnik, moja ljubezen." In očitno se tudi po štirih zakonskih letih to ni niti malo spremenilo! Ravno nasprotno: zakonca, ki si trenutno urejata dom, sta še vedno izjemno povezana in zaljubljena kot prvi dan. Tak odnos pa je zagotovo občudovanja in posnemanja vreden, se vam ne zdi? Iskrene čestitke ob obletnici tudi iz našega uredništva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)