Darja Gajšek se je takole spomnila na kraljico ljudskih src Simono Weiss, trenutek je nadvse ganljiv

Darja Gajšek se je takole spomnila na kraljico ljudskih src Simono Weiss, trenutek je nadvse ganljiv (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
17. 12. 2021

Njeno karierno pot je spremljala že od malega.

Darja Gajšek je pevka, ki se spomni vseh tistih, ki so ji na njeni glasbeni poti vedno stali ob strani. Med njimi je zagotovo Goran Šarac, ki se zdaj veseli svoje nove vloge. Postal bo dedek, saj je srčna izbranka sina, ki ga ima s pokojno pevko Simono Weiss, noseča.

Tako uspešna je danes hčerka Saše Lendero in tako dobro ji gre

Darja mu je ob tej novici zagotovo čestitala, a njo je razveselilo še eno dejstvo: izdala je nov album z naslovom Objemi me. Ob tej priložnosti je svojo radost delila z oboževalci, na Instagramu je objavila sliko, na kateri objema Gorana in zapisala tole: "Tri leta je od tega, od kar sva se spoznala, in takrat nisva vedela, da bova imela skupni album. Danes pa je album tukaj. Ker tvoje delo in glasbo, ki si jo ustvaril s kraljico ljudskih src Simono, spremljam od malega, je to, da sodelujeva kot uresničitev najlepših sanj. Hvala ti, da si ves čas verjel vame in mi s svojimi iskrenimi in resničnimi nasveti pomagal pri vsem mojem delu. In hvala ti, da si me sprejel v svojo družino. Na še mnoga skupna ustvarjanja maestro."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)