Darja Gajšek se je TEGA zelo razveselila, njen dom počasi dobiva končno podobo, taka je njihova hiša!

Darja Gajšek se je TEGA zelo razveselila, njen dom počasi dobiva končno podobo, taka je njihova hiša! (foto: Žiga Culiberg) Žiga Culiberg
29. 9. 2022

Nobena skrivnost ni, da priljubljena glasbenica in voditeljica skupaj s svojim soprogom obnavlja starejšo hišo, ki bo kmalu postala njihov novi dom.

Darja Gajšek ima po poletnih počitnicah številne obveznosti in natrpan urnik. Težko je usklajevati vse poslovne zadeve in družinsko življenje, a ji nekako uspeva. Zelo pa se veseli dneva, ko se bo lahko skupaj s svojim soprogom Alenom in njuno hčerkico Emo vselila v novi dom.

Preberite še: Indira Ekić je zase izbrala TE ozke kavbojke, poglejte si, kako se prilegajo njeni postavi

Pred časom so se namreč lotili obnove starejše hiše, ki sta jo podedovala od Alenovih staršev. Darja je že večkrat pokazala, kako potekajo obnovitvena dela, ko je vse še bilo v surovem stanju. Tudi sama je ob tem poprijela za delo! No, kot je mogoče razbrati z njene zadnje objave na Instagramu, njihov dom zdaj počasi dobiva končno podobo - stene so že ometane in prebeljene, tega pa se je pevka zelo razveselila.

"Pravijo, da kontrola mora biti. 😁 Lepo je opazovati, kako napreduje naša hiša.," je zapisala ob fotografiji iz notranjosti njihovega doma. Ob tem je bila videti čudovito, v lepi obleki z geometrijskim vzorčkom, ki ji odlično pristoji. Zagotovo k njenemu mladostnemu videzu pripomore dejstvo, da se zahtevna gradbena dela počasi zaključujejo in da bo na vrsto prišlo tisto najlepše: opremljanje doma z izbranim pohištvom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)