Darja Gajšek se je zdaj lotila še tega, mnogi so bili nad videnim čisto začudeni (le kaj pravi njen soprog?!)

18. 9. 2023
Deli
Darja Gajšek se je zdaj lotila še tega, mnogi so bili nad videnim čisto začudeni (le kaj pravi njen soprog?!) (foto: Žiga Culiberg)
Žiga Culiberg

Ni minilo dolgo časa od tega, ko so se preselili v svojo hiško, ki so jo čisto prenovili in jo urejajo po svojem okusu.

Glasbenica in voditeljica Darja Gajšek res težko počiva in se prepušča brezdelju. Njeno poletje je bilo delovno, veliko je nastopala, prosti čas pa je preživljala v družbi njenih najdražjih - soproga Alena Jankovića in njune očarljive hčerkice Eme.

Kako zelo lepooo, tako lepa je hčerka Vida Valiča, stopili se bosteeee

V zadnjem času so si vsi skupaj lahko kar precej oddahnili, saj jim je uspelo obnoviti hišo, v kateri zdaj na vso moč uživajo. Darja je po vselitvi večkrat pokazala, kakšna je njena kuhinja in kako v njej z veseljem pripravlja domače dobrote za celo družino - seveda takrat, ko nima delovnih obveznosti.

To okoli govorijo stranke, ki so bile v lepotnem salonu mame Luke Dončića, Mirjam Poterbin

A očitno se obnova še ni čisto končala, če lahko sklepamo po prizoru, ki ga je glasbenica objavila na svojem Instagram profilu. Pokazala je, da ni spretna samo s harmoniko, temveč zna še kako poprijeti za čisto drugačno delo! V roke je vzela lopato in se očitno lotila priprave materiala, potrebnega za gradnjo.  "Ta vikend začenjam malo drugače. 😁 Harmoniko 🪗 sem zamenjala za lopato in mešalec. Akcija 💪🏻🏠," je ob simpatičnem prizoru zapisala Darja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darjagajsek)

Moramo priznati, da je Darja tudi takrat, ko se loti drugačnega dela, res simpatična. Oblekla je pajkice in majico, si obula praktične, gumijaste škornje in se taka ponosno postavila pred objektiv. Tudi brez trohice šminke je videti odlično in mladostno, gibanje na svežem zraku pa zaleže ravno tako kot potenje v telovadnici, kajne? "So rekli moji mojstri, da potrebujejo malo pomoči. Pa sem pokazala, da znam prijet za lopato," še dodaja Darja.

Zagotovo bo takrat, ko bo okolica hiše dokončno urejena, tudi to s ponosom pokazala svojim oboževalcem. Slednje zanima, kako bo vse skupaj videti, saj lahko marsikdo najde navdih pri urejanju okolice svojega doma prav pri znanih Slovenkah in Slovencih, ki brez težav pokažejo, kako je pri njih doma.

BONUS VIDEO: Sam Garrett: "Blagoslov je že samo to, da smo živi!" (Poseben Sensa intervju)