Darja Gajšek si je oblekla krilo, ki bo zagotovo hit sezone - in spremenila barvo las!

Darja Gajšek si je oblekla krilo, ki bo zagotovo hit sezone - in spremenila barvo las! (foto: Žiga Culiberg) Žiga Culiberg
5. 3. 2021

Izbrala je čudovit kos oblačila, ki ji pristoji kot ulit!

Postavna pevka in voditeljica Darja Gajšek ima izbran modni okus, ki navdušuje njene oboževalke in oboževalce. Krilo, ki si ga je oblekla in se postavila pred objektiv, je pritegnilo nemalo pozornosti, saj je resnično trendovsko - je plisirano in čudovite bordo rdeče barve, ki na Darji naravnost zažari.

Zraven je izbrala kose oblačil, ki so bolj umirjene barve in v lepem kontrastu z barvo krila: oblekla si je bež top in obula gležnjarje v isti barvi, k temu pa je dodala svetlo modro jaknico iz večnega jeansa. Ob fotografiji je zapisala: "Danes me je sonce povabilo, da sem oblekla krilo in "odplesala" v nov dan." Brez dvoma je bil nadvse lep.

Prav tako smo opazili, da se je Darja odločila malce spremeniti barvo las, najverjetneje s prelivom, saj imajo pramenčki rožnati odsev, kar ji lepo pristoji. To so opazili tudi njeni sledilci, ki niso skoparili s pohvalami. Tudi mi rečemo: Darja, bravo za modno drznost, ta kombinacija je odlična!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)