Darja Gajšek si ureja svoj sanjski dom, razkrila je, kakšen bo, pri tem pa tudi sama poprime za lopato

18. 11. 2021
Deli
Darja Gajšek si ureja svoj sanjski dom, razkrila je, kakšen bo, pri tem pa tudi sama poprime za lopato (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Priljubljena pevka in voditeljica res ni od muh.

Darja Gajšek in njen soprog Alen Janković sta že pred časom od njegovih staršev podedovala hišo in se odločila, da jo bosta uredila v svoj sanjski dom. A hiša je v surovem stanju, zato je bilo treba najprej poskrbeti za pridobitev vse potrebne dokumentacije, zdaj pa so že na vrsti zidarska dela.

Darja je pokazala, da se ne boji nobenega dela ter da tudi sama poprime za lopato, kar je navdušilo njene oboževalce.

"Zelo pomembno je, da vsak od naju v hišo vloži svojo energijo, svoje želje, da se bo lahko potem v njej počutil dobro. Okostje hiše stoji, zato nas čakajo gradbena dela v notranjosti, vse od začetka. Oba prisegava na minimalističen in zelo čist slog, čiste linije in vnos naravnih materialov. Všeč so nama kamen, les in kovina," je razkrila v pogovoru za revijo Lady, tako da je že malce bolj jasno, kako bosta uredila notranjost novega doma.

"Brez skrbi, lopate nisem zamenjala za harmoniko 🪗 sem pa vsakodnevno prisotna pri gradnji in moram priznati, da me delavci kličejo “žena inženir," je ponosno zapisala Darja ob prisrčnem prizoru, ki ga je pokazala svojim oboževalcem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)