Darja Gajšek v objemu soproga naravnost žari, poglejte si ta ljubeči par

Darja Gajšek v objemu soproga naravnost žari, poglejte si ta ljubeči par (foto: Žiga Culiberg) Žiga Culiberg
23. 2. 2021

Naša postavna pevka in voditeljica je že pred časom ljubezen našla v športnem trenerju Alenu Jankoviću, njuna povezanost pa je še dandanes izjemno močna.

Darja ne skriva dejstva, da je izjemno ponosna na svojega soproga, v čigar družbi nadvse uživa. To je pokazala tudi sledilcem, saj občasno objavi kakšno fotografijo iz svojega družinskega življenja. Tokrat je ob njej samo zapisala: "Ljubezen" in z romantičnim prizorom navdušila oboževalce. Oba sta videti izjemno sproščena in ljubeča drug do drugega.

Njuno prvo srečanje je bilo usodno - spoznala sta se namreč tik pred tem, ko ga je gostila v oddaji Slovenski par. "Ni mi žal, da sem se odzval povabilu, saj se nama je življenje obrnilo na glavo," je že pred časom Alen zapisal na svojem profilu na družbenem omrežju. Srečanje je res bilo usodno, saj sta pozneje postala zakonski par in starša njuni ljubki hčerkici.

Pevka in voditeljica je večkrat poudarila, da je Alen moški njenih sanj, in očitno je, da ljubezen med njima po več letih zveze in zakona še kako cveti. Par, ki je res za vzor marsikomu, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)