Darja Tomažin zatrdila, da ni hinavka!

2. 11. 2017 | Vir: Lady
Deli
Darja Tomažin zatrdila, da ni hinavka! (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Da je bila izbrana za glavo družine v prvem tednu bivanja na kmetiji, je bil za Darjo Tomažin kar nekakšen šok.

"Zaradi tega nisem funkcionirala tako, kot bi sicer v resničnem zunanjem življenju."

Na začetku te funkcije je opazila različne pripombe v smislu, kaj bo ona naredila kot ženska. To je zanjo pomenilo še dodatni pritisk in zaradi tega, kot pravi sama, je kmetijo zapustila prej, kot bi jo sicer. Zase pove, da ni hinavka, ne laže, je poštena in delavna. Ve, kaj je trdo delo, saj ga vsak dan kot lastnica kmetije občuti na svoji koži. Med njeno kmetijo in kmetijo, na kateri je prebivala v šovu, je ogromna razlika.

"To je kot dan in noč!" Na kmetiji, kjer živi, sta poštenje in trdo delo del vsakdanjika. Na kmetiji, s katere se je zdaj vrnila, pa pravi, da moraš biti hinavec, lenuh, nezaupljiv ...

Darja Tomažin: Nisem hinavka!

Izigrana in izdana

V dvoboju, v katerem se je pomerila z Mileno, se je počutila izigrano in izdano. Milena je namreč vseskozi govorila, da želi v dvoboj s Katjo, dvoboj predati in oditi domov. Odločilno besedo, da je šla v boj z Mileno, je dala Maja, kar ji tudi zameri.

"Vsi so bili mlajši, vendar nihče ni pokazal spoštljivega odnosa do mene."

Dobro mnenje ima predvsem o Sabini, Mireli in Moniki. Za Branka, ki ga tudi osebno pozna, pravi, da je v zunanjem svetu popolnoma drug človek, kot ko je bil na kmetiji. Slabo mnenje pa ima o Tamari in Mileni. O Damijanu pravi, da je bil na začetku dober. "Če bi me danes nekdo vprašal o tem, kakšno mnenje imam o Damijanu, bi mu odvrnila, da sem zelo razočarana!"

Pravi, da Damijan zelo igra in bi tudi njo zavrtel okoli prsta, če ga ne bi prej spregledala.

Darja priznava, da zaradi del na svoji kmetiji prejšnjih sezon Kmetije ni spremljala in si zato ni dobro predstavljala, kakšno življenje jo čaka v šovu. Zdaj, ko se je vrnila domov, bo še vedno vestno skrbela za svojo kmetijo. V družbi množice živali, ki jih ima na svoji konjeniški kmetiji Bistra v Šentrupertu na Dolenjskem, ji resnično ni nikoli dolgčas. Vsako leto se veseli tudi poletja, ko jo obišče veliko število otrok, ki na njeni kmetiji preživljajo proste dni v otroških taborih, ki jih organizira.

Besedilo: Aleš-Rod // Foto: Osebni arhiv

Novo na Metroplay: "Brez trdega dela in discipline ni vrhunskih rezultatov!" | Janja Garnbret