Darja Vrbnjak (Big Brother): Kljub svarilom v Turčijo

Darja Vrbnjak (Big Brother): Kljub svarilom v Turčijo (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
2. 8. 2016

Lanska udeleženka resničnostnega šova Big Brother Darja Vrbnjak je velika ljubiteljica potovanj. Pred kratkim se je tako že drugič odpravila v Turčijo, kjer je v družbi moža preživela prelepe počitnice, na katerih pa se niti za trenutek ni počutila ogroženo. Kljub svarilom prijateljev in znancev si zakonca nista dovolila uničiti užitka v prostem tednu.

"Tokrat sva se z možem za teden dni odpravila v mesto Kremer. Visoka temperatura in vroče morje, v katerem se je bilo nemogoče ohladiti, sta nas spodbujala, da iščemo prostore s klimatskimi napravami in lokale s hladno pijačo," nam je povedala Darja in dodala, da sta poleg uživanja na plaži veliko tudi nakupovala.

"Vsak večer sva obiskala bazarje, na katerih sva veselo barantala in zapravljala. Kupila sem si kar nekaj kosov nove garderobe, saj so Turki znani po kvalitetnem blagu," je povedala Darja in dodala, da sta si z možem po napornem letu privoščila nekaj dni za uživanje. "Po ginekološki operaciji in celovitem popravilu zob sva si zaslužila nekaj dni samo zase. Imela sva 'all inclusive' ponudbo in resnično uživala," nam je pojasnila Darja, ki sicer že načrtuje novo potovanje.

Počutila sta se varno

"Vsi prijatelji, znanci, sorodniki, sodelavci so nas svarili, da naj ne gremo v Turčijo, ker so na tem koncu pogosto teroristični napadi. Vendar moram priznati, da je bilo za varnost zelo dobro poskrbljeno. Na letališču v Antaliyi so bili sicer strožji in natančnejši carinski pregledi, kar je konec koncev tudi prav. Kar pa se hotelskega kompleksa tiče, imaš na vhodu varnostnika in tudi po plaži se vsake toliko časa pojavi kakšen policist v civilu, tako da nisem imela nikakršnih pomislekov glede varnosti," nam je pojasnila Darja, ki bi se v Turčijo z veseljem še vrnila. "Tudi po državnem udaru bi vse naredila tako, kot sem. Z možem namreč za drugi del dopusta razmišljava, da bi se še za teden dni odpravila v Turčijo ali v Tunizijo," nam je razkrila in dodala, da bosta razmere v državi sicer budno spremljala. "Mislim, da je ta udar v Turčiji malo zrežirala vlada, tako da se večjih nemirov na tem področju ne bojim," nam je še povedala.

Tekst: Kaja Milanič
Foto: osebni arhiv

Priporočamo