Darja Vrbnjak (Big Brother): Končno z novim nasmehom

Po štirih mesecih
nošenja aparata je
Darja pred kratkim
naposled le dobila
nove keramične zobe
 (foto: Olmpant Center Martinko) Olmpant Center Martinko
Vir: Nova
17. 5. 2016

Oseminštiridesetletnico smo v naši reviji že vse od zaključka lanske sezone Big Brotherja spremljali kot aktivno in privlačno mamico treh otrok, ki nima zadržkov pri tem, da včasih pokaže tudi kakšen delček gole kože. In kljub samozavesti, ki smo jo pri Darji spoznali že v preteklem letu, nam je rdečelaska iz Štor pri Celju priznala, da se je v preteklih letih veliko obremenjevala s svojim nasmehom. Kot kaže, pa je Darja prav v teh dneh zaživela na polno, saj je končno dokončala nekaj mesecev trajajoči proces zdravljenja zobovja, in tokrat prvič razkrila svoj novi bleščeči nasmeh.

"Končno sem zaključila osebni projekt. Končno sem si uredila zobe! Po štirih mesecih, kolikor je trajala sanacija mojega zobovja, je ekipa implant centra Martinko iz Zagreba odlično poskrbela zame," nam je povedala Darja in dodala, da ji je hrvaška ekipa v resnici uresničila sanje, saj se je že od otroštva spopadala z zobnimi težavami. "Kljub redni negi in pogostim obiskom pri zobozdravniku nikoli nisem bila povsem zadovoljna s svojim nasmehom, po prihodu iz hiše Big Brother pa sem se odločila, da je zdaj pravi čas, da si uredim zobe," nam je povedala Darja in dodala, da je takrat stopila v akcijo.

Kot nam je povedala Darja, pa je bil proces zdravljenja precej intenziven. Pred štirimi meseci so ji namreč vgradili stalni aparat za zobe, s katerim so ji oblikovali pravilen ugriz, v sredini aprila pa je odpotovala v Zagreb, kjer je preživela pet dni. "Živela sem v hotelu, od koder me je voznik tega centra večkrat dnevno odpeljal v ordinacijo na posege. V petih dneh so bili moji keramični zobje dokončani," nam je še pojasnila Darja, ki je po Tomažu Jeraju in Kseniji Kranjec postala tretja lanska tekmovalka oddaje Big Brother z novim nasmehom.

■ KAJA MILANIČ

Darja je zaradi svoje medijske prepoznavnosti dobila nov nasmešek
Ksenija Kranjec s popolnim nasmehom
Značke: Darja Vrbnjak