Darja Vrbnjak (Big Brother): Okreva po operaciji

Njen naslednji 
zdravstveni korak je odstranitev 
zobnega aparata. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
29. 3. 2016

Ravno v času, ko na malih zaslonih spremljamo novo sezono resničnostnega šova Big Brother, smo se odločili 'situacijo' preveriti pri lanski tekmovalki Darji Vrbnjak.

Kot nam je povedala 47-letnica, je prve pomladne dni tega leta zaznamovalo okrevanje, saj je prejšnji teden prestala ginekološko operacijo.

"Konec minulega leta sem šla na kontrolni pregled k svojemu ginekologu, ki je odkril polip na maternici, tega pa je bilo treba operativno odstraniti," nam je najprej pojasnila Darja, pri kateri so se ginekološke težave sicer pojavile že lani, tik pred vstopom v hišo Big Brotherja. "Te stvari sicer niso povezane z lanskimi težavami, vseeno pa si želim, da bi končno lahko pozabila na te travme in zaživela brez strahu pred boleznijo," nam je povedala Darja in dodala, da bo zdaj še nekaj dni preživela na bolniškem dopustu. "V tem času se kratkočasim v družbi nagajivih hišnih ljubljenčkov: zlate prinašalke Tare in yorkshirskega terierja Jona, vsak večer pa rada pogledam tudi novo sezono Big Brotherja," nam je priznala.

Operacijo, ki se opravlja v splošni anesteziji, je Darja prestala prejšnji teden, poseg pa so opravili na ginekološkem oddelku Splošne bolnišnice Trbovlje. "Posebej se moram zahvaliti za prijaznost in omeniti strokovno usposobljenost tamkajšnjega osebja, ki so se zares potrudili, da mi ni nič manjkalo," je še dodala.

KAJA MILANIČ

Značke: Darja Vrbnjak